Care4 Coaching en Dienstverlening | Recensies


Recensies

"Susan begeleidt onze klassiek autistische zoon. Zij heeft hem zoveel "handgrepen" en zelfvertrouwen gegeven, dat wij in de afgelopen zomervakantie verbaasd waren over wat hij allemaal voor nieuwe activiteiten durfde te ondernemen. GEWELDIG!!!! Wij hebben bijna iedere dag met open mond en tranen in onze ogen naar hem gekeken. Ook na de vakantie raakten we er niet over uit gepraat. Nu gaat ze weer iedere woensdagmiddag met hem verder om de wereld om hem heen van een gebruiksaanwijzing te voorzien."

Carina, 18 september 2015

"Een geweldige en zeer waardevolle prestatie!"

Adaamen, 20 oktober 2015

"Ik ken Susan van verjaardagen van onze buurjongen. Ze heeft veel geduld en straalt rust uit. De manier waarop ze met hem omgaat geeft hem zelfvertrouwen. Ze stimuleert hem op een creatieve manier om zijn eigen oplossingen te bedenken. Ik vind het bijzonder om te zien welke slimme, eenvoudige en creatieve manieren ze daarvoor weet. En mijn buurjongen: super hoe hij gegroeid is. Het is echt genieten om met hem een gesprek te hebben."

Natascha, 20 oktober 2015

"Susan heeft mij anders naar problemen leren kijken. Ze heeft mij veel praktische tips gegeven en mij de skills bijgebracht om op eigen benen te staan. Ze heeft mij geholpen bij het plannen van mijn activiteiten en heeft mij leren omgaan met mijn dyslexie en ADHD. Hierdoor was het voor mij mogelijk mijn HAVO diploma te halen. De kans was groot dat ik zonder haar begeleiding had gefaald. Nu volg ik een HBO-opleiding en lukt het mij, dankzij haar eerdere hulp, om mijn zaken goed in te plannen."

Jan van der Want, 27 februarie 2016